Bosw8er
Natuur beleven wordt natuur beschermen!
Natuurbelevingsworkshop 

voor leerkrachten in het basisonderwijs,

BSO en KDV.


Je zal maar leerkracht zijn in deze tijd. En dan doel ik vooral op de snelheid waarmee het veranderd, de verwachtingen van ouders en de maatschappij. Die verwachtingen liggen er tegenwoordig zeker als het gaat om buitenles, natuurles, groen schoolplein en zelfs een moestuin!  En of je dan tussendoor ook nog even de lopende thema's tot een goed eind wil brengen. 

Geen zorgen! Ik kom je graag ondersteunen. Om te beginnen kan je met jouw klas gaan kijken naar Bosw8er in de klas. Ik weet bijna zeker dat jij daar ook nog wat van opsteekt;-)

Je kan mij uitnodigingen voor een gastles, al dan niet aansluitend op een thema. Of je gaat samen met je collega's verdieping zoeken rondom je eigen school. Dit kan met de workshop natuurbeleving.

Een workshop van 4,5 uur (incl. pauze) die je de volgende dag al kan inzetten voor jouw leerlingen! De workshop wordt vanaf 4 personen gewoon bij jou op school verzorgd.

Inhoud; Wat is natuurbeleving en waarom is het zo belangrijk? / presentatie natuurbeleving / Natuurbeleving rondom de school / Terug naar de natuur. De workshop geeft jou meer kennis en inzicht van de natuur waardoor je nog sneller naar buiten zal gaan met de klas!  

Kosten per persoon zijn €169,- Vraag offerte aan voor meer dan 5 deelnemers. reiskosten niet inbegrepen 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn