Bosw8er
Natuur beleven wordt natuur beschermen!

Was ik even niet bereikbaar op nr. 06-27883180? 

Mail dan hier je vraag voor Bosw8er!

 

Even voorstellen

Mijn naam is Evert-Jan Woudsma en sinds mei 2018 eigenaar van Bosw8er. Na 16 jaar te hebben gewerkt als boswachter richt ik mij nu volledig op natuurbeleving. Mijn motto; Natuur beleven wordt natuur beschermen! En natuur beleven kan op veel manieren. Je vindt ze hier op bosw8er.nl.

 

Waarom natuurbeleving?

Natuurbeleving doet iets met mensen. Wat dat precies is, is mede afhankelijk van je herinnering en ervaring en leeftijd. Voor kinderen is het ontdekken, plezier, leren en het gevoel van vrij zijn. Hè, dat is leuk! Wat mij betreft is het voor volwassenen precies zo. Met als enige verschil dat we steeds vaker de natuur op zoeken om rust te vinden en ons zelf op te laden. Natuurbeleving is persoonlijk. Daar waar de een genoeg heeft aan de ruimte en de rust, is een ander voortdurend op zoek naar voor hem onbekende soorten. En terwijl de een alles vastlegt met de camera, heeft een ander genoeg aan een rondje rennen.

 

Vast staat dat de interesse in de natuur in de afgelopen jaren is gegroeid. Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in de verhalen uit de natuur en hebben een behoefte om er meer van te willen weten. En meer natuurbeleving draagt bij aan meer kennis. En deze kennis maakt iedere volgende wandeling tot weer een nieuw verhaal. Benieuwd naar mijn verhaal? Wandel gewoon een keer mee!


Tot ziens, tot buiten!


Vriendelijke groet,


Evert-Jan
 


 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn