Bosw8er
Natuur beleven wordt natuur beschermen!


3 Hutten en 1 schatkist ( onder- en bovenbouw)


Een adembenemende gastles. Zeker het eerste kwartier kan je een speld horen vallen. De kinderen worden steeds enthousiaster naarmate er meer spullen tevoorschijn komen uit de schatkist. Verwondering, bewondering en beleving. En wat doet die oude schoolkaart in de klas? En welke deur gaan de kinderen kiezen....de blauwe? Of toch de groene?


Per gastles van 1 uur €89,-. Vraag een offerte voor meerdere lessen op een dag.Wat er niet uit komt, gooi je er ook niet in. (bovenbouw)


De bosw8er komt de klas binnen wandelen met een grote zak afval uit het bos en kiept deze leeg op tafel. Wat zit er allemaal in voor afval? Hoe komt dit in het bos en als het niet wordt opgeruimd, hoelang ligt het daar? En de belangrijkste vraag; maakt de natuur zelf ook afval? Kortom; we gaan 2 kringlopen met elkaar vergelijken!


per gastles van 1 uur €89,- vraag een offerte voor meerdere lessen op een dag.

 

Themales ( onder- en bovenbouw)


Deze les wordt in overleg met de leerkracht afgestemd op het lopende thema binnen de school of groep.

per gastles van 1 uur €89,- vraag een offerte voor meerdere lessen op een dag.


Avontuur rondom de school.


Voor alle klassen van het basis- of voortgezet onderwijs.
Gewoon lekker naar buiten! Afhankelijk van het seizoen en leeftijd, krijgen de kinderen allerlei leuke weetjes voorgeschoteld. Maar!  Zien we een klimboom, dan klimmen we erin. Zien we een sloot, dan springen we erover. Zien we plassen, dan rennen we erdoor. Kortom we gaan op avontuur!

Per wandeling van 1 uur €89,- Vraag een offerte voor meerdere wandelingen.Vraag via onderstaand formulier een offerte aan . 

LET OP! Bosw8er  is actief in Noord Holland  ( de rest van NL komt nog ) 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn