Bosw8er
Natuur beleven wordt natuur beschermen!
 

Natuurbeleving voor  zorginstellingen

Veel mensen die afhankelijk zijn van zorg, komen veel minder buiten dan wenselijk. Vaak speelt leeftijd of gezondheid hierbij een rol. Ook voor deze doelgroep is de oplossing vrij simpel; we halen buiten naar binnen. Dat kan op veel manieren. Of het nu gaat om een lezing, natuurbelevingsuurtje, de natuurbeleving staat centraal. Evert-Jan heeft als doel de natuurherinnering naar boven te brengen in de mensen met de daarbij behorende glimlach!


  • Natuurbelevingsuurtje1
  • Natuurbelevingsuurtje
  • Natuurbelevings lezing


Natuurbelevingsuurtje ( 60 minuten)

Het natuurbelevingsuurtje vindt doorgaans plaats aan de 'keukentafel'. Een setting die geschikt is voor 10-15 personen. Onder het genot van een kopje koffie komen er allerlei voorwerpen uit de natuur langs en gaan we samen herinneringen ophalen. Duur 1 uur

Kosten €99,- exclusief reiskosten

Natuurbelevingslezing ( 90 minuten)

Geschikt voor de recreatiezaal. En toegankelijk voor grotere groepen, meer dan 30. Een presentatie met diascherm en beamer. Er is keuze uit verschillende presentaties; Natuurbeleving2.0, thema herfst, thema voorjaar, 50 jaar natuurbeleving. Duur 1,5 uur.

Kosten €150,- exclusief reiskosten


Natuurwandeling op locatie (60-90minuten)

Kosten vanaf €99,- exclusief reiskosten


Voor personeel en vrijwilligers:
Workshop Natuurbeleving

 Deze workshop draagt bij aan natuurbeleving voor de mensen die werkzaam zijn in de zorg. Met als doel deze in te zetten en over te brengen  aan de gasten. De workshop vindt voor het grootste deel buiten plaats, in de directe omgeving van uw zorginstelling. Tijdens deze workshop leert de deelnemer anders kijken naar het groen en de natuur. Met een flink aantal verhalen over de gevonden natuurbelevingen en meer kennis, zal er meer gewandeld en genoten worden! De workshop kan op maat worden aangeboden voor uw organisatie. Neem contact op met 06-27883180 voor meer info of het maken van een afspraak.prijzen zijn exclusief reiskosten.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn