Bosw8er
Natuur beleven wordt natuur beschermen!

Aanbod  

 


Workshop natuurbeleving

Ontdek, beleef en verwonder! En leer (opnieuw) genieten van de natuur. Evert-Jan neemt je mee in 1 van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Weg van de drukte en uit het zicht van rechte lijnen en abstracte vormen. Het lijkt op bosbaden, het lijkt op yoga, het lijkt naturewalk, het lijkt op een stiltewandeling. Of is het juist andersom? Hoe dan ook ga mee en geniet van oerhollandse natuurbeleving door de ogen van Evert-Jan, aangevuld met nuchtere diepgang.

Ben benieuwd naar jouw verhaal als we na afloop met z'n allen genieten van een kop koffie of thee.


Workshop fotografie met mobiel

Haal meer uit je mobiel met de leukste foto's. Een workshop boordevol tips en trucs om nog leukere foto's te maken. De workshops worden gegeven op de mooiste plekken in de natuur. Tijdens de workshop is er ook aandacht voor wat we vastleggen. Ook zeer geschikt voor bedrijfs-/teamuitje of familiefeest!


Workshop fotografie

Zowel voor de beginnend als de gevorderd fotograaf. Afgestemd op jouw persoonlijk wensen. Ook deze workshop vindt plaats in de natuur. Tijdens de workshop is er ook aandacht voor het onderwerp wat we vastleggen. 


Fotografiewandeling

Een heerlijke wandeling met een thema. Dit kan per seizoen verschillen. Thema's als bronst, grote grazers of paddenstoelen komen regelmatig terug. Tijdens de wandeling is er volop de gelegenheid voor het maken van prachtige beelden. Daarnaast is er uitleg over soorten, gedrag en vele andere verhalen. Deze wandeling zou kunnen passen in de wereld van mindfulness.


Bronstwandeling

Ieder jaar weer een bijzonder spektakel; de bronst van de damherten. Op zoek naar de herten, uitleg over de levenswijze. En voor iedere liefhebber is er een wandeling te vinden. Voor de fotograaf, gezinnen en kinderen. Wandel mee en geniet van dit spektakel en zie, hoor en ruik van zeer dichtbij de vechtende mannetjes!


Juniorbosw8er

Speciaal voor de jeugd van 4 t/m 12 jr is er Juniorbosw8er. Gericht op beleving via de zintuigen bezorgt natuurbelevingsspecialist Evert-Jan Woudsma hen een onvergetelijke ochtend of middag. Onderwerpen die regelmatig voorbij komen zijn; plantenkennis, beestjes zoeken, boom klimmen, veilig werken met een zakmes en nog veel meer. Zeer geschikt voor een kinderfeestje!  


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn